Spring naar content

Industriële productie

"Realtime inzicht in elke stap van het productieproces om u te helpen betere beslissingen te nemen"

Kwaliteit en snelheid in productie

De productie van uw bedrijf staat als onder grote druk omdat u steeds sneller goederen van hogere kwaliteit moet produceren. Tegelijkertijd wordt u 'gevraagd' om zich aan te passen aan de steeds veranderende eisen van de markt: nieuwe regelgeving, milieuwetten en hogere eisen van de klant. Met NetSuite Enterprise Resource Planning (ERP) heeft u een uitstekende oplossing, omdat het al uw bedrijfsfuncties consolideert in één geïntegreerd platform.

Groei in productie zonder complexiteit

Als bedrijf wilt u groeien, maar dat heeft consequenties. Met groei ontstaat er ook meer complexiteit in het bedrijf. U moet lastige bedrijfsprocessen beheren, zoals engineering, planning, prognose, inkoop, productie, supply chain en orderbeheer. Daarnaast heeft u te maken met garantie en reparatie, after sales ondersteuning en productgegevensbeheer. En dat moet ook nog in één applicatieomgeving werken.

Geen twee bedrijven zijn hetzelfde. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsprocessen gewaarborgd zijn binnen uw nieuwe NetSuite omgeving. Ons doel is niet alleen het uitvoeren van een implementatie, maar vooral om werkzaamheden binnen uw organisatie te vereenvoudigen. Zodat u meer winstgevend kunt zijn.

Voordelen

NetSuite geeft een volledige ondersteuning op uw productieproces. Van tekening tot product.

Productdata Management

Alles wat u nodig heeft om uw producten tijdens alle processen te definiëren, te beheren en te onderhouden is beschikbaar in NetSuite. Bovendien kunt u uw productieomgeving stroomlijnen door het automatisch creëren van werkorders in make-to-order-omgevingen. Dit vereenvoudigt de verwerking van werkorders op meerdere niveaus, door met een enkele werkopdracht een multi-level assemblage te laten uitvoeren.

Financieel Management

Door middel van een dashboard wordt realtime informatie weergegeven over bijvoorbeeld vorderingen, bestellingen en crediteurenadministratie. Meerdere rapportages maken is ook geen probleem. NetSuite ondersteunt niet alleen een groot aantal grootboekrekeningen maar de facturatie gebeurt ook automatisch. En dat is inclusief een berekening van de omzetbelasting, de financieringskosten of kortingsvoorwaarden.

Planning en roosterbeheer

Zoals u wellicht weet is de planning vaak een van de meest complexe functies binnen een productieproces. Het is een complexe uitdaging om een goede planning te maken en daarnaast ook nog de gebruiksvriendelijkheid van die planning te behouden. Met behulp van de planningsoplossing van NetSuite vindt je het juiste evenwicht om een realistisch schema te maken met minimale inspanning.

Productiecontrole

U kunt de productie meer stroomlijnen door het automatisch creëren van werkorders uit verkooporders. Op deze manier vereenvoudigt u de verwerking van werkorders. Op deze manier maakt u ook multi-level assemblage mogelijk. Daarnaast kunt u met NetSuite het volledige productieproces ondersteunen, waaronder de materialen, de arbeid, de productiefaciliteiten en de overhead. Op deze manier kunt u snel anticiperen op veranderingen in het productieproces.

Supply chain management

Voorraadniveaus worden automatisch bewaakt en gecontroleerd. Zo nodig worden er voorraadwaarschuwingen verstuurd en voorraden anders ingedeeld. Prognoses voor vraagplanning worden vastgesteld op basis van historische gegevens, verkoopprognoses, gemiddelde trends en seizoensgebonden schommelingen. NetSuite biedt een real-time, gedetailleerd inzicht in belangrijke uitgaven, voorraad en toeleveringsketen.

Engineering

Plannen uitwerken in CAD-toepassingen is mogelijk door de integratie van diverse CAD systemen met NetSuite. Ook is Bill Of Material (BOM) ondersteuning. Veranderingen worden automatisch doorgevoerd in de BOM en inkooporders. Doordat NetSuite inventarisatiemethoden als LIFO en FIFO ondersteunt, is er meer flexibiliteit in de kostenbepaling. Ten slotte kan de personeelsplanning ook binnen NetSuite gedaan worden.

Kunnen we u helpen met Netsuite?

Neem contact op om te praten over de mogelijkheden.