Spring naar content

Non-profit

"NetSuite biedt cloudsoftware die is gebouwd voor non-profit organisaties van elke omvang om hun activiteiten te verbeteren en hun missie te laten groeien".

Uw administratieve taken geautomatiseerd

Administratieve taken automatiseren is een veel besproken onderwerp in non-profit organisaties,

Bij veel organisaties in de non-profit sector bestaat de behoefte om administratieve taken te automatiseren. Maar in de praktijk worden er echter vaak heel veel verschillende systemen gebruikt die niet meer bij de tijd zijn.

Door middel van NetSuite's unified business management oplossing kunt u uw organisatie end-to-end beheren. Daarmee beschikt u over één enkele, flexibele en krachtige zakelijke applicatie-integratie. Denk daarbij aan non-profit accounting, fundraising, CRM, ERP. Maar ook aan inventarisatie beheer, e-commerce en nog veel meer!

Een mooie start

Voor non-profit organisaties is er een speciale licentie beschikbaar binnen NetSuite. Deze licentie heeft geen terugkerende kosten in tegenstelling tot andere licenties. Naast deze licenties kunnen non-profit organisaties toegang krijgen tot speciale oplossingen voor de boekhouding van subsidies, FASB-rapportering, non-profit budgettering en meer. Bovendien heeft elke oplossing een speciale non-profit prijsstelling die sterk afwijkt van de standaard prijsstelling. Met Netsuite heeft u meteen ook een volledig geïntegreerde omgeving en kan applicatie integratie van uw agenda!

Wilt u meer weten?

Voordelen

De licentie voor non-profit organisaties biedt zeer specifieke en wenselijke functionaliteit

Geen dubbel werk

Er is geen dubbel werk doordat financiële en andere administraties worden gekoppeld. Zo hoeven gegevens niet langer handmatig van het ene naar het andere systeem worden ingevoerd. Op deze manier voorkomt u dus dubbel werk én verkleint daarmee de kans op fouten.

Overzichtelijke kosten

Een overzichtelijke administratie helpt u natuurlijk bij het onderbouwen van kosten. En dat is  immers nodig voor verantwoording aan bijvoorbeeld stakeholders en subsidieverstrekkers. Kortom, NetSuite zorgt voor dit overzicht.

Rapportages en analyses

Omdat in NetSuite de data overzichtelijk is kan deze snel en eenvoudig gerapporteerd worden. Op deze manier houdt u stakeholders en directie gemakkelijk op de hoogte en daardoor kunnen zij beslissingen nemen op basis van betrouwbare cijfers.

Doelstellingen realiseren

Door het automatiseren van bedrijfsprocessen, blijft er meer ruimte over voor het waarmaken van andere doelstellingen. Doordat u dagelijks minder tijd kwijt bent met handmatig werk en ook nog eens snel inzicht krijgt in alle cijfers kunt u met NetSuite inspelen op de toekomst.

Boekhouding voor fondsen

NetSuite levert niet alleen een uitgebreid boekhoudkundig kader voor fondsen die het mogelijk maken om zonder winstoogmerk diverse inkomstenstromen te beheren. Ook het correleren van fondsenbronnen met de bijbehorende uitgaventransacties en het efficiënt beheren van de fondsbeperkingen en subsidie-eisen zijn hier onderdeel van.

Subsidie boekhouding

NetSuite's module voor subsidieboekhouding verhoogt niet alleen de efficiëntie en het inzicht in de subsidie-levenscyclus. Ook biedt deze module de mogelijkheid om de voorwaarden te volgen van vele subsidies en daarnaast het beheer van tijd en uitgaven te automatiseren voor factureerbare en niet factureerbare transacties.

Kunnen we u helpen met Netsuite?

Neem contact op om te praten over de mogelijkheden.