Spring naar content

Retail

"De koppeling met NetSuite zorgt voor een naadloze koppeling met ons back-end systeem. Dit scheelt veel tijd en geld."

We werken altijd samen met onze klanten

Door middel van NetSuite’s moderne POS- en retail platform kunt u een gepersonaliseerde klantenservice bieden. Bovendien heeft u in één oogopslag zicht op de voorraad en de klant. Daarbij kunnen mobiele kassa’s eenvoudig worden gekoppeld, waardoor er nog sneller afgerekend kan worden. Op deze manier overbrugt u met Netsuite de kloof tussen offline en online verkoopkanalen.

NetSuite voor retail

Wij bieden een ruim assortiment aan innovatieve diensten en tijdbesparende oplossingen, die vooral gericht zijn om het werk in uw organisatie eenvoudiger te maken en meer overzicht te bieden. Uw bedrijfsprocessen zijn ons startpunt!

Daarmee houdt u meer tijd over om uw organisatie te sturen op basis van feiten en kunt u nog meer succesvol zijn met uw bedrijf!

Voordelen

Werken met NetSuite’s moderne POS en retail-platform heeft veel voordelen.

Complete CRM

Gepersonaliseerde service, klantloyaliteit opbouwen en concurrentievoordeel halen wordt ineens een stuk makkelijker. Met NetSuite’s CRM heeft u namelijk een compleet overzicht van alle interacties en transacties van uw klanten via ieder kanaal. Hierdoor kunt u ook makkelijker segmenteren en gedrag analyseren, wat goed van pas komt voor verkoop, marketing en service tussen offline en online verkoopkanalen.

Orderbeheer

Als retailer heeft u belang bij een zeer goed werkend ordersysteem. In de eerste plaats omdat u voor de klant uw producten overal beschikbaar wil maken om te kopen, te leveren en ook de kans te geven te retourneren. Ofwel een omnichannel benadering! Het ordermanagement van Netsuite biedt deze mogelijkheden. Hiermee kunt u voldoen aan de verwachting van de klant en uw winstgevendheid optimaliseren.

Analyse

NetSuite stelt u in staat om uw gehele retailonderneming te beheren met behulp van de belangrijkste statistieken. Zo kunt u tijdig en op feiten gebaseerd beslissingen nemen met behulp van dashboardanalyses en retail-rapportages op basis van KPI’s. Alle gegevens kunnen real-time worden bekeken. Hierdoor kunt u goede beslissingen nemen over de voorraad en de verschillende kanalen en uw leveranciers.

Rapportage

NetSuite stelt u in staat om uw gehele retailonderneming te beheren met behulp van de belangrijkste statistieken. Zo kunt u tijdig en op feiten gebaseerd beslissingen nemen met behulp van dashboardanalyses en retailrapportages op basis van KPI’s. Alle gegevens kunnen in real-time worden bekeken. Hierdoor heeft u ook een beter inzicht over de voorraad en de verschillende kanalen en uw leveranciers. Het grote voordeel is dat uw dashboards altijd online kunt raadplegen via uw telefoon, tablet of pc.

Financiële administratie

Het geïntegreerde financieel management systeem maakt het mogelijk dat u voortdurend een goed financieel inzicht heeft. Hierdoor kunt u snel inspelen op veranderingen om uw retailorganisatie efficiënter te maken en uw bedrijf te laten groeien. Alle functies zoals grootboek, debiteuren- en crediteurenadministratie, activa en passiva zijn aanwezig. Met behulp van “Procure-to-Pay" kunt u automatisch betalingen verwerken. Hierdoor is het eenvoudiger om een jaarrekening samen te stellen.

Voorraad- en inkoopbeheer

Het realtime bijhouden van de voorraad over de verschillende kanalen, zoals winkels, magazijnen en drop-ship locaties, is voor retail bijzonder belangrijk om snel te kunnen anticiperen op veranderende situaties in de markt. Met behulp van NetSuite multi-warehouse inventaris kan de voorraad over meerdere locaties gevolgd worden. Voorraad is geld en teveel voorraad kost geld. Binnen NetSuite kan naast de voorraad ook de financiële impact van die voorraad bekeken worden.

Kunnen we u helpen met Netsuite?

Neem contact op om te praten over de mogelijkheden.