Spring naar content

Netsuite applicaties

Met Rsult naar uw Netsuite omgeving

Met de NetSuite applicaties creëert u efficiëntie voor de processsen in de hele organisatie. Doordat het één uniforme oplossing is, die bestaat uit ERP, financieel management, CRM en e-Commerce, kunt u uw bedrijf met één applicatie besturen. Het levert aanzienlijke besparingen in IT-tijd en kosten. Het NetSuite platform geeft ruime mogelijkheden tot innovatie voor en door gebruikers. Daarnaast kunt u met NetSuite een koppeling maken met uw klanten, leveranciers en partners. Bovendien wordt NetSuite al gebruikt door meer dan 19.000 organisaties.

En waar het vooral om gaat; uw bedrijf heeft de ruimte en mogelijkheden om te groeien en uw mensen kunnen zich daar op focussen.

ERP

NetSuite Enterprise Resource Planning biedt een moderne, op maat gemaakte oplossing voor al uw (financiële) bedrijfsprocessen en belangrijke back-office activiteiten in de cloud.

SuiteCommerce

Een platform waarmee u aantrekkelijke en persoonlijke winkelervaringen via alle kanalen faciliteert, voor iedere klant. Verbindt uw e-commerce en POS met backoffice systemen.

CRM+

Met NetSuite CRM+ beheert u de gehele klantlevenscyclus: van marketing en opportunity management, tot orderbeheer, up- en cross-selling en klantenservice.

Kunnen we u helpen met Netsuite?

Neem contact op om te praten over de mogelijkheden.