Spring naar content

NetSuite SuiteCommerce

SuiteCommerce, dé oplossing voor de customer experience

SuiteCommerce is een e-commerce module binnen NetSuite die alle processen van een multi-channel bedrijf met elkaar verbindt.
En daarbij moet je niet alleen denken aan e-commerce, POS, orderbeheer, merchandising en marketing. Maar ook inventaris, financiën en klantenservice: Zo worden alle belangrijke operationele bedrijfsprocessen gestroomlijnd.

Hierdoor creëert u gemakkelijk inzicht in uw KPI's. Daarnaast kunt u uw website eenvoudig beheren en bovendien kunt u de omni-channel ervaringen van uw klanten naar een hoger niveau tillen.

Functionaliteiten

Creëer unieke ervaringen

Door middel van één bron met alle gegevens (van artikel, klant en order) kunt u persoonlijke klantervaringen creëren. Daarbij kunt u het online en in-store kooptraject met elkaar verweven.

Mede dankzij het responsieve ontwerp zorgt u ervoor dat de online winkelervaring werkt op ieder apparaat.

Order Management

Zo beheert u orders via alle kanalen (POS, website, mobiel, winkels) vanuit één plek en in één overzicht. Dit zorgt namelijk voor snellere verwerking, minder operationele kosten, minder overtollige voorraad en bovendien een focus op promotie van de juiste producten.

Daarnaast kan informatie real time gedeeld worden met leveranciers en distributeurs om beter te coördineren.

Leer je klanten kennen

Alle interacties en transacties van klanten leg je in één systeem vast. En op basis van deze gegevens bent u in staat om beter onderbouwde beslissingen te nemen over marketinguitgaven. Daardoor kunt u inzicht krijgen in uw klanten en op deze manier gepersonaliseerde service bieden en daarbij loyaliteit op bouwen.

Onbegrensd groeien

Met SuiteCommerce kunt u vanuit één platform wereldwijd groeien: Want meerdere landen, talen, valuta's en belastingtarieven worden ondersteund. Ook kunt u snel en eenvoudig meerdere websites maken voor individuele merken en kanalen.

Minder gedoe

Omdat SuiteCommerce draait in de cloud, is het flexibel in gebruik en makkelijk aan te passen als uw bedrijf groeit. Zo kunt u de operationele kosten verlagen, efficiëntie verhogen en bovendien het gedoe met het beheer van hardware en software verminderen.

Beter functioneren

Zo werkt u in één systeem met een geïntegreerde e-commerce, POS, voorraad- en orderbeheer, marketing, merchandising, klantenservice en financiën. Op deze manier heeft u vanuit één centrale opslag heeft u altijd real-time inzicht in gegevens om goed onderbouwde beslissingen te nemen.

Kunnen we u helpen met Netsuite?

Neem contact op om te praten over de mogelijkheden.