Spring naar content

Netsuite ERP

NetSuite ERP - Geavanceerde bedrijfsoplossingen

We hebben het over NetSuite ERP. Een op Cloud-gebaseerd Enterprise Resource Planning (ERP)-platform. Het is ontworpen voor organisaties waar dan ook ter wereld! Bovendien is het eenvoudig in gebruik, dynamisch en geschikt voor mobiel. Een moderne, schaalbare oplossing voor alle belangrijke back-office activiteiten en financiële bedrijfsprocessen.

Volledige integratie

Het systeem kan volledig worden geïntegreerd met de andere oplossingen van NetSuite, waaronder:

  • Omnichannel commerce;
  • Inventarisatie;
  • Klantenrelatiebeheer (CRM);
  • Automatisering van de professionele dienstverlening (PSA);
  • Human capital management (HCM) software.

Zo is een belangrijk kenmerk van een ERP systeem natuurlijk dat alle gegevens in een centrale database worden opgeslagen. Daardoor sluiten de informatiestromen naadloos op elkaar aan. Daarmee krijgen alle medewerkers een gezamenlijke werkomgeving waarin gegevens eenmalig worden vastgelegd. Op deze manier heeft iedereen binnen het bedrijf  zo dezelfde informatie tot zijn beschikking. Daardoor hoeft er minder tijd en geld besteed te worden aan het herstellen van fouten. In de laatste plaatst leidt een succesvol ERP-project automatisch tot lagere kosten, kortere doorlooptijden en een betere dienstverlening.

Maar waar onderscheidt Netsuite ERP zich dan nog meer?

  • Door software automatisering ontstaat er een betere productiviteit van de medewerkers en bovendien een afdelings-overschrijdende systeemintegratie.
  • Zo heeft u altijd uw data bij de hand. En met behulp van een real-time inzicht in de gegevens kunt u ook snel tot betere besluiten komen.
  • De kosten zijn lager voor technologische ondersteuning onder meer door het uitbesteden van applicatiehosting en er zijn bovendien weinig investeringskosten voor dedicated hardware. En dit is uiteraard omdat Netsuite een cloudomgeving is.
  • Verbeterde relaties met zakenpartners via selfservice B2B-bedrijfsportaalsites die de samenwerking tussen klanten en leveranciers vergemakkelijken.
  • De suite van configuratie- en applicatie-ontwikkelingshulpmiddelen verhoogt ook de flexibiliteit. Zo kan er snel ingespeeld worden op bedrijfsspecifieke behoeften.

NetSuite ERP is ontworpen om samen met uw bedrijf te groeien en om belangrijke bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Zo kunnen gebruikers focussen op waar ze goed in zijn en snel en vol vertrouwen reageren op nieuwe marktkansen. Van financieel management tot supply chain management of facturering: NetSuite ERP biedt de tools om groei te versnellen en innovatie te stimuleren!

Functionaliteiten

Financieel management

Combineer financieel management met geïntegreerde business intelligence. Waardoor u slimmere, snellere beslissingen kunt nemen.

Inkoop

Verbeter de nauwkeurigheid van procure-to-pay processen en optimaliseer deze voor kostenzekerheid.

Supply chain

Het bepalen, uitvoering en bovendien ondersteuning van supply chain of distributieplannen vindt plaats vanuit één overkoepelend platform.

Inventarisatie en uitvoering

Beheer end-to-end voorraad en inkomende / uitgaande logistiek in real-time en minimaliseer cost of ownership.

Order management

Versnel het order-to-cash proces door het koppelen van verkoop, financiering, orderbeheer en retourmanagement.

Productiemanagement

Krijg producten snel en efficiënt op de markt door real-time inzicht in de productieprocessen te vergroten.

Human capital management

Maximaliseer de waarde van investeringen in menselijk kapitaal en verminder kosten met de geïntegreerde HCM module.

Projectmanagement

Optimaliseer projectadministraties en de inzet van resources. En dat is ook Inclusief standaard Gantt-charts en koppeling met MS Projects.

Kunnen we u helpen met Netsuite?

Neem contact op om te praten over de mogelijkheden.