Spring naar content

Wie we zijn

Waar staan wij voor?

Onze werkwijze is gericht op het streven naar langetermijnrelaties met onze klanten waarin eerlijkheid, professionaliteit, vakmanschap, betrokkenheid en oplossingsgericht denken een continue rol spelen. Niet alleen van het begin tot het eind van de implementatie, maar ook daarvoor en daarna. En juist als na een goede implementatie en een goed functionerende omgeving de groei gerealiseerd wordt, is onze werkwijze weer een succes gebleken. Voor U en voor ons!

Samen met de klant

Voor ons betekent een samenwerking ook echt een samenwerking. De implementatie houdt niet op bij het opleveren van de software, maar gaat ook daarna nog verder. Wij gaan voor langdurige en duurzame relaties.

Schaalbaarheid

Wij bieden met NetSuite een product dat schaalbaar is en meegroeit met uw organisatie. Ook onze eigen dienstverlening groeit met uw behoeften mee. Wij helpen bij de vraag van het moment tegen een eerlijk tarief.

Noord en zuid

We komen uit Groningen en Eindhoven. Een prachtige combinatie van nuchterheid en gastvrijheid. We zijn er voor heel Nederland en komen graag naar u toe met een team dat bij u past.

Groot netwerk

We hebben een groot en robuust netwerk van experts. Mochten er vraagstukken zijn die Rsult ERP niet zelf kan beantwoorden, kunnen wij toch zorgen voor een antwoord op uw vraag.

Regionale teams

Rsult ERP kent geen klassieke hiërarchie, maar werkt met zelf organiserende, regionale teams. Hierdoor kunnen we écht samen met de klant werken aan een goed resultaat.

Veiligheid voorop

Veiligheid wordt vaak onderschat, maar staat bij ons voorop. U krijgt gegrond advies over security in de cloud en we hanteren veiligheidseisen omtrent uw data.

Onze werkwijze

Analyse

Niet als een kip zonder kop beginnen, maar eerst behoeften, wensen en verwachtingen in kaart brengen. Zo bepalen we samen het startpunt, het beoogde proces en het doel.

Implementatie

Wij zorgen ervoor dat iedereen kan gaan werken met NetSuite. We implementeren, leiden uw personeel op en bieden ondersteuning bij ieder facet van deze verandering.

Optimalisatie

Wanneer u over bent op NetSuite, gaan we kijken naar welke 'gaps' uw organisatie ervaart. Waar kunnen we het systeem optimaliseren en nog beter aansluiten bij uw wensen?

Groei

In deze fase kijken we welke software NetSuite nog meer kan vervangen. Ook gaan we processen verbeteren op basis van uw data (data driven beslissingen) en process mining.

Ons team

Wij staan met een enthousiast team voor u klaar!

John1

John Schrijvers

Directeur
thijs1

Thijs Janssen

Projectmanager
yorick

Yorick Bonte

Consultant
Gerard1

Gerard den Teuling

Directeur
Edian1

Edian Verpoort

Consultant
Ashwin

Ashwin Balluck

Senior consultant
Jorryt

Jorryt Nijholt

Directeur
Bram1

Bram van Kessel

Consultant
Kevin1

Kevin Dunn

Senior consultant
Jeroen

Jeroen Visser

Directeur
Roy pastoor

Roy Pastoor

Consultant
janveldman1-1

Jan Veldman

Sales

Kunnen we u helpen met Netsuite?

Neem contact op om te praten over de mogelijkheden.