Spring naar content

Waarom NetSuite

Één bedrijfsbreed informatie- en managementsysteem

Een bedrijfsbreed informatie- en managementsysteem in de cloud, waarmee je al je back-office en financiële bedrijfsprocessen vanuit één systeem beheert en kunt stroomlijnen. Of het nu gaat om financieel management, administratie, logistiek, voorraad, human resources, marketing, verkoop of customer services. Ze zijn allemaal geïntegreerd! Bovendien kan alle informatie uit deze processen eenvoudig geanalyseerd worden met behulp van de ingebouwde Business Intelligence. Door middel van realtime managementrapportages en analyses kunnen betere en snellere besluiten genomen worden door iedereen in de organisatie. Zo kunt u uw financiële afsluitingen optimaliseren, IT-kosten verlagen en operationele inefficiënties elimineren. En daarnaast kunt u zich focussen op belangrijke beslissingen die inkomsten genereren.

Voordelen

Werken met NetSuite’s moderne platform bedrijfsbreed informatie- en managementsysteem heeft veel voordelen.

Ingebouwde flexibiliteit

Overzicht op uw bedrijf ERP en Netsuite

Als uw bedrijf verandert, bijvoorbeeld door groei of een andere manier van werken, verandert NetSuite eenvoudig mee. Ondertussen is versie-lock-in verleden tijd. Bij iedere NetSuite-update worden uw instellingen en het maatwerk gewoon meegenomen.

Business Intelligence

in een bedrijfsbreed informatie- en managementsysteem

Met NetSuite als kern van alle informatie, wordt real time inzicht werkelijkheid. Belangrijke data wordt continu geanalyseerd. Door de gemakkelijk toegankelijke analyses en overzichtelijke weergave van KPI's, kunnen gebruikers snel handelen en beslissingen nemen.

Industriespecifieke ERP

industrie specifiek een bedrijfsbreed informatie- en managementsysteem

NetSuite biedt uitgebreide functionaliteiten voor diverse industrieën. Hierdoor sluit het systeem altijd naadloos aan bij specifieke bedrijfsprocessen.

Werken in de cloud

een bedrijfsbreed informatie- en managementsysteem in de Cloudud

NetSuite werkt volledig in de cloud en is geschikt voor gebruik op ieder apparaat: pc, tablet of mobiel. Verouderde systemen zijn verleden tijd en kosten voor IT-onderhoud zullen een stuk lager zijn.

Functionaliteiten

Order Management

Onderhoud uw orderproces in NetSuite. Het cloudgebaseerde orderbeheersysteem van NetSuite biedt een end-to-end multi-channel oplossing. Het orderbeheersysteem stelt bedrijven in staat om een geweldige koperervaring te bieden met kopen, verkrijgen, ruilen en retourneren.

CRM

Een CRM- en ERP-systeem in één! Juist het samenspel tussen ERP en CRM biedt u onderneming veel mogelijkheden. Van klantcontact tot uw verkoopkansen, van lead tot sales! Met rapportage mogelijkheden voor verkoopprognoses. Met dit systeem kunt u uw klanten optimaal ondersteunen!

Inkoop

Stroomlijn het inkoopproces, waarbij grip en inzicht zal worden verhoogd. Koppel uw verkooporders direct aan een inkooporder en het biedt u de optie om rechtstreeks via uw leverancier aan de eindklant te leveren. Maak gebruik van de goedkeuringsworkflows op inkooporders.

Voorraad

Het is een uitdaging om er voor te zorgen dat de producten op het juiste moment op de juiste locatie zijn. NetSuite biedt veel ingebouwde hulpmiddelen en functies om u te helpen dit te bereiken, inclusief het bijhouden van voorraad op meerdere locaties, veiligheidsvoorraden, nabestelling punten en cyclus tellingen.

Projecten

De "Resource Allocation" planner biedt een visuele en dynamische weergave van de toewijzing van middelen. Het stelt resource-managers in staat om resource-allocaties te maken, te bewerken, te beheren en bronnen te zoeken En u kunt uw uren op projecten schrijven en factureren!

Productie Planning

Optimaliseer uw productieprocessen. De productiemodules van NetSuite bieden ondersteuning voor een breed scala aan productieprocessen. Zowel productie-op-voorraad (‘made to stock’) als ook productie-specifiek op wensen van de klanten (‘made to order’) is mogelijk.

Financieel Management

NetSuite financieel management is volledig geïntegreerd met andere NetSuite modules, waaronder ordermanagement, voorraad, CRM en e-commerce. Zo kun je alle belangrijke bedrijfsprocessen simpel stroomlijnen. Allemaal afkomstig uit één bron!

Human Capital Management

SuitePeople (HR-module) in Netsuite biedt de mogelijkheid om werknemersinformatie, sollicitanten, salarisadministratie, promoties, declaraties te stroomlijnen vanuit één applicatie. In dit systeem kunnen ook verlofaanvragen worden ingediend en uren worden geregistreerd.

Kunnen we u helpen met Netsuite?

Neem contact op om te praten over de mogelijkheden.