Spring naar content

Wat we doen

Onderscheiden in geavanceerde bedrijfsoplossingen

Onderscheiden, dat is wij doen. Om wat we doen en wie we zijn.  Wij zijn een team met ervaren en gepassioneerde specialisten op ERP, CRM en cloud gebied. Wij ontzorgen uw financiële-, inkoop- en logistieke IT-proces. Dat doen wij vanuit een consultatieve en pragmatische benadering. Van implementatie tot beheer en van klantspecifieke aanpassingen tot integratievraagstukken. Het is ons streven om een langetermijnrelatie aan te gaan met onze klanten waarin eerlijkheid, professionaliteit, vakmanschap, betrokkenheid en oplossingsgericht denken een continue rol spelen. En dat samen met onze consultative skills zorgt ervoor dat wij ons onderscheiden. Wij geloven ook in een hecht partnership met onze leveranciers. De oplossing waar wij ons op richten is NetSuite, een betaalbare oplossing voor het MKB en groter, met alle voordelen van een ERP, CRM of eCommerce systeem.

Implementatie

Aan een implementatie van NetSuite gaat het nodige vooraf. Het begint met advies en een gedegen aanpak, waarin de mogelijkheid bestaat om steeds bij te sturen.

Applicatie integratie

Bent u op zoek naar een geïntegreerde oplossing voor uw applicaties? En twijfelt u over de aanpak en keuze? Wij ondersteunen u om tot de beste keuze te komen die bij u past.

SuiteApps

NetSuite biedt de mogelijkheid om extensies voor specifieke of gewenste functionaliteiten te ontwikkelen, om nog meer uit uw applicatie te halen. Wij maken het voor u!

Maatwerk

Ieder bedrijf is anders en heeft specifieke wensen. Zijn deze realistisch en leveren ze iets op? Met onze ruime ervaring in bedrijfsprocessen en applicaties helpen we u graag vooruit.

Beheer

Het eindigt nooit na een implementatie van een nieuwe applicatieomgeving. Dan begint het pas. Er ontstaan vragen die u eerder nog niet had. Wij pakken ze graag met u op. Hoe we dat doen?

Trainingen

Het succes van een implementatie is afhankelijk van de mate waarin uw medewerkers getraind zijn. Een standaard onderdeel van de implementatie is dan ook het verzorgen van de juiste opleidingen.

Kunnen we u helpen met Netsuite?

Vindt u ook dat wij ons onderscheiden? Neem contact op om te praten over de mogelijkheden.