Spring naar content

Maatwerk

Rsult levert maatwerk

Rsult kent NetSuite en de bijbehorende functionaliteiten door en door. Bij specifieke wensen of behoeftes, kunnen we het standaard platform uitbouwen door middel van SuiteApps. Maar soms volstaan ook deze standaard uitbreidingen niet. Ook voor specifieke wensen kunnen wij, als Suitecloud Developer partner van NetSuite, een uitkomst bieden. Maatwerk is geen probleem!

Voordelen van een ERP enERP-systeem Rsult
Overzicht op uw bedrijf ERP en Netsuite

Uitbreiden van NetSuite

Aanpassingen in een cloudplatform zoals NetSuite zijn mogelijk, omdat er gebruik wordt gemaakt van een uniform datamodel. Het hele systeem en alle elementen zijn gebouwd op één enkele broncode. De "ééncodige"-aanpak maakt maatwerk en het ontwikkelen van add-ons veilig en eenvoudiger. NetSuite upgrades mogen geen negatieve invloed hebben op aanpassingen die in NetSuite zijn gedaan.
Uitbreidingen kunnen worden gedaan met de inzet van SuiteApps of maatwerk.

SuiteApps

SuiteApps zijn standaard applicaties binnen het NetSuite platform. Uw NetSuite-omgeving kan door middel van deze applicaties uitgebreid worden. NetSuite garandeeert de werking van deze apps, zelfs na iedere upgrade!

Er zijn al honderden SuiteApps beschikbaar binnen de markt. De meeste SuiteApps draaien volledig in NetSuite. Andere SuiteApps zijn integraties met andere bewezen SaaS-systemen zoals marketingplatforms, verkoopplatformen en andere business tools.

Maatwerk of customization

Heeft u een behoefte die niet hoort tot de uitgebreide mogelijkheden van de standaard SuiteApps? Dan is er altijd nog maatwerk mogelijk.

Mocht het voor uw bedrijf nodig zijn om maatwerk binnen NetSuite te verrichten, dan maakt is dat zeker mogelijk. Het is wel nodig om met een partner te werken die voldoende kennis in huis heeft. Op die manier kan Oracle garantie geven dat het maatwerk ook blijft werken. Zo'n partner is Rsult. Wij hebben al diverse eigen uitbreidingen gebouwd voor NetSuite.
Wij kijken graag met u naar specifieke aanpassingen die gedaan moeten worden.

Suitecloud Developer Network

Op het SDN krijgt u wat u nodig heeft om innovatieve applicaties - SuiteApps - te bouwen op het belangrijkste platform voor on-demand bedrijfsbeheersoftware. De omgeving biedt  u de end-to-end tools en ondersteuning die u nodig heeft om te slagen, inclusief uitgebreide technische services, samenwerking in productbeheer en uitgebreide co-marketing en lead generatie-programma’s. Maar ook kunnen SuiteApps gedeeld worden en kunt u zoeken naar online oplossingen op basis van industrie, bedrijfsbehoeften of productnaam. U kunt de SuiteApp oplossingen van anderen uitproberen en beoordelen. Ook dat helpt u bij het customizen van uw systeem.

Wij onderzoeken graag met u uw specifieke behoeften en wensen. Allereerst zullen wij nakijken of de gewenste functionaliteit reeds gebouwd is binnen NetSuite.  Zo niet? Dan bouwen wij die functionaliteit als SDN-partner van NetSuite!

Geïnteresseerd?

Neem dan snel contact op om te praten over de mogelijkheden.