Spring naar content

NetSuite Training

Succesvol afronden van een implementatie

Een NetSuite training zorgen ervoor dat gebruikers sneller en met meer enthousiasme starten met nieuwe functionaliteiten. Het succes van een implementatie is tenslotte afhankelijk van de mate waarin uw medewerkers getraind zijn. Een standaard onderdeel van de implementatie is dan ook het verzorgen van de juiste opleiding voor uw personeel. Aan het begin van het implementatieproject maken we een voorstel voor een trainingsplan.

Voordelen van een ERP enERP-systeem Rsult
Overzicht op uw bedrijf ERP en Netsuite

Een goede start met onze NetSuite training!

Het is natuurlijk eenvoudig om nieuwe software aan te schaffen en te implementeren. Men introduceert de software en geeft bij het personeel aan dat vanaf die dag gewerkt dient te worden met hèt nieuwe systeem. Dit heeft vaak tot gevolg dat personeel gaat tegenwerken en dat IT projecten niet of minder succesvol zijn en meer tijd en geld kosten dan vooraf geraamd was.

Training op maat

De training wordt volledig op uw bedrijf en gebruikers aangepast. Rsult stelt samen met uw organisatie de opleidingsdoelstellingen op en kan uw personeel opleiden of uw organisatie in staat stellen om zelf de opleidingen uit te voeren. Onze trainingssessies zorgen ervoor dat elke gebruiker het beste uit het systeem haalt. Ook bieden wij regelmatig een terugkerende training aan.

Binnen NetSuite zijn er verschillende rollen met andere functionaliteiten. Zo zal een engineer met andere functionaliteiten werken als iemand op de afdeling finance. En uiteraard moeten beheerders een ander traject volgen dan een admin.

Een NetSuite training die bij u past!

Om optimaal aan te sluiten bij uw situatie geven we trainingen in verschillende formats:

  • Eén op één;
  • In functiegroepen;
  • Klassikaal;
  • Online.

Uiteraard geeft Rsult ook NetSuite trainingen aan bedrijven waar wij de implementatie niet hebben gedaan. Dat kan een opfristraining zijn of een specifieke training, gericht op bepaalde functionaliteiten.
Alles is in overleg mogelijk dus geef het gerust aan als er speciale wensen zijn.

Wilt u weten welke training bij u past?

Wij gaan graag met u in gesprek voor een training op maat!