Spring naar content

SuiteApps

Onze geïntegreerde aanpak

SuiteApps zijn verschillende extensies van NetSuite die naadloos met het standaard NetSuite platform integreren. SuiteApps zijn 'Built For NetSuite'. Dit betekent dat NetSuite de werking ervan garandeert, ook na iedere halfjaarlijkse upgrade.

Wilt u NetSuite bijvoorbeeld gebruiken voor uw productieomgeving? Of wilt u voldoen aan de EDI-eisen van uw klanten? Of de berekening van de omzetbelasting eenvoudig maken?
De meest reeds ontwikkelde SuiteApps draaien volledig binnen NetSuite, worden gehost op dezelfde servers en maken gebruik van dezelfde database als uw NetSuite data. Sommige SuiteApps zijn integraties met andere SaaS-systemen die door NetSuite-klanten worden gebruikt. Kortom: wat u ook nodig heeft, er is een uitbreiding voor!

Voordelen van een ERP enERP-systeem Rsult
Overzicht op uw bedrijf ERP en Netsuite

Uitbreiden van NetSuite

Met SuiteApps kunt u kiezen uit diverse toepassingen ter aanvulling op uw standaard NetSuite-platform. Op die manier kan NetSuite altijd zo goed mogelijk aansluiten bij uw branchespecifieke behoeftes. Daarnaast stellen aanvullende oplossingen van SuiteCloud Developer Network-partners u in staat om de functionaliteiten voor op mobiel uit te breiden op gebieden als buitendienst, verkoop en opslag. Ongeacht het mobiele platform dat uw organisatie gebruikt.

Suitecloud Developer Network

Rsult is een SDN (Suitecloud Developer Network) Partner van NetSuite en beschikt over ruime kennis en ervaring in het uitbreiden van het standaard NetSuite-platform. Dit doen we door middel van het bouwen van; workflows in SuiteFlow, SuiteBuilder aanpassingen aan schermen, SuitScript extensies en SuiteTalk integratie aanpassingen.

Maatwerk

Heeft u een behoefte die niet behoort tot de uitgebreide standaard mogelijkheden die SuiteApps bieden? Onze consultants delen graag hun inzicht en expertise om te komen tot een (maatwerk) oplossing die uw proces optimaal ondersteunt.

Graag gaan wij met u in gesprek over de mogelijkheden. Of vertalen wij uw wensen naar eigen apps op het NetSuite platform.

Geïnteresseerd?

Neem dan snel contact op om te praten over de mogelijkheden.